TIAN GOMBAU ENTREVISTAT PER MARIOLA NOS.

Fundació Caixa Vinaròs, Vinaròs 1 mins, 11 segs
Mariola Nos Mateu

TIAN GOMBAU ENTREVISTAT PER MARIOLA NOS.

El Teatre de l’Home Dibuixat

Liderada per Tian Gombau, El Teatre de l’Home Dibuixat compta amb un equip de professionals amb una llarga trajectòria en el sector de les arts escèniques i dels audiovisuals. Porta més de 25 anys en els escenaris i les seves produccions alternen el teatre per a adults amb el destinat a la infància. Ha realitzat unes 2.700 funcions tant a Espanya com en 72 gires internacionals per tot el món.

La companyia va exhibir en Teatralia 2009 el seu anterior muntatge per a públic infantil, Pedra a pedra, obra amb la qual ha tingut un èxit arrollador. Més de 900 funcions per tot el món i diversos premis nacionals i internacionals.

Unes altres de les seves peces són Ñaque o de polls i actors, de José Sanchís Sinisterra, Silenci, per favor!, El món en 80 màscares, Mascarot, Tradimón, Mico Sapiens, Un teatre de butxaca i Odissea de butxaca.

PEDRA A PEDRA

Fitxa artística: Actor: Tian Gombau. Direcció: Rosa Díaz

Aforament: 80 persones

Durada: 30 min.

Argument: Un dia, caminant descalç per la platja vaig comprovar que la terra està plena de pedres. He començat a classificar-les i guardar-les com un preciós tresor. Si mires el que hi ha dins d’aquelles, pots veure-hi més que una simple pedra.

Una proposta per a despertar la imaginació de la xicalla a través dels objectes inanimats. La imaginació és més important que el coneixement. El coneixement és limitat. La imaginació embolcalla el món (Albert Einstein).

Companyia: El Teatre de l’Home Dibuixat va nàixer a Castelló de la Plana el 18 de febrer de 1992. Al llarg dels anys ha produït, entre altres, els següents espectacles:

Entrades relacionades

2 respostes a “TIAN GOMBAU ENTREVISTAT PER MARIOLA NOS.”

  1. […] TIAN GOMBAU ENTREVISTAT PER MARIOLA NOS. A LA FUNDACIÓ CAIXA VINARÒS. PEDRA A PEDRA. 24 DE SETEMBR… […]

  2. […] Tian Gombau a la Fundació Caixa Vinaròs TIAN GOMBAU ENTREVISTAT PER MARIOLA NOS. […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *