Activitats en honor de Trinitari Fabregat.

Alcanar 1 mins, 5 segs
Mariola Nos Mateu

Activitats en honor de Trinitari Fabregat. Comencen els actes culturals per commemorar la mort de l’escriptor canareu que dona nom a la Biblioteca. Uns actes que ens aproparan a la seua obra i figura.

Aquestes activitats en honor de Trinitari Fabregat tindran lloc entre els mesos de setembre i novembre ja que s’han organtizat un seguit d’actes de commemoració del 25è aniversari de la mort de Trinitari Fabregat Chimeno i del 40è del Recull de poemes. La primera d’aquestes activitats consiteix en un sopar literari, que tindrà lloc el pròxim dia 14 de setembre, a les 20 h, al Verger de la Mestra Gual. En el transcurs d’aquesta vetllada es llegiran fragments de la seua obra. 

El preu del sopar és de 16 euros. Per assistir-hi és necessari inscriure’s prèviament. Les persones interessades poden adreçar-se a la Biblioteca Trinitari Fabregat, enviar un correu electrònic a btf@alcanar.cat, omplint el següent formulari o bé trucar al telèfon 977 732 464. 

La resta d’activitats especials per commemorar l’aniversari de la mort de l’escriptor canareu consisteixen en una ruta literària urbana, que tindrà lloc el dia 20 d’octubre, i una ruta literària al Montsià basada en el capítol XXXIX de Jardins Ignorats, prevista per al 17 de novembre. 

Aquestes propostes culturals permetran endinsar-se en la vida, l’obra i el món de Trinitari Fabregat. El conjunt d’aquestes activitats està organitzat per l’Ajuntament d’Alcanar, la Biblioteca TF, i les entitats Històries d’Alcanar i l’Agrupació Excursionista d’Alcanar.

Activitats en honor de Trinitari Fabregat. Alcanar

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *