Agenda Cultural Benicarló

Benicarló 1 mins, 24 segs
Mariola Nos Mateu

Agenda Cultural Benicarló del 25 al 27 d’octubre

Agenda cultural per al cap de setmana

Divendres 25
9.30 h Obertura de l’exposició de vehicles i material de la UME (Unitat Militar d’Emergències). Plaça de la Constitució. Organitza: Ministeri de Defensa – Subdelegació de Defensa a Castelló, Diputació de Castelló i Ajuntament de Benicarló. 

12.00 h Inauguració de l’exposició «Para servir» de la Unitat Militar d’Emergències (UME) amb motiu del 15é aniversari de la seua creació (fins al 15 de novembre). Lloc: Edifici Gòtic. Organitza: Ministeri de Defensa – Subdelegació de Defensa a Castelló, Diputació de Castelló i Ajuntament de Benicarló. 

19.00 h Inauguració de l’exposició i entrega de premis del XXI Concurs de Fotografia Ciutat de Benicarló (fins al 24 de novembre). Mucbe. Organitza: Regidoria de Cultura. Més informació: www.ajuntamentdebenicarlo.org/mucbe

Dissabte 26
11.00 h Taller «Cuidant l’autoestima dels nostres fills». 1a part: Com els volem? A càrrec de Fanny López, psicòloga perinatal especialista en educació i criança. C. del Doctor Coll, 10. Inscripció prèvia al whatsapp 605 226 92. Gratuït per sòcies. No sòcies: 5 €. Organitza: Assoc. Maternitat i Criança. 

17.00 h Taller familiar «Collage: formes i colors». Places limitades amb inscripció prèvia al Mucbe, per telèfon (964 460 448) o correu electrònic (correu.mucbe@ajuntamentdebenicarlo.org). De 2 a 10 anys. Taller gratuït. Mucbe. Organitza: Regidoria de Cultura. 

18.00 h i 19.00 h Bocabadats. Espectacle infantil «Cuida’l» de la Companyia Fes-t’ho Com Vulguis. Mucbe. Edat recomanada: fins a 6 anys. Aforament: 80 persones cada funció. Amb inscripció prèvia al Mucbe, per telèfon (964 460 448) o correu electrònic (correu.mucbe@ajuntamentdebenicarlo.org). 

19.30 h Xarrada «Fiat lux. Et facta est lux», a càrrec del Dr. José Capmany. Què és i per a que serveix la fotònica? Saló d’actes Fundació Caixa Rural. Organitza: Assoc. ABACS. 

Diumenge 27
12.00 h Bocabadats. Espectacle Müllier de Maduixa Teatre. Jardins del Mucbe. Per a tots els públics. Gratuït. Sense inscripció prèvia. 

17.30 h Desfilada de moda infantil. Auditori Pedro Mercader. Organitza. Assoc. de la Dona Llauradora. 

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *