Agenda cultural Benicarló. Del 14 al 16 d’abril.

Comparteix aquest post...

Divendres 14
9.30 h Taller «Dones i mares». Local de l’Assoc. Maternitat i Criança (c. del Doctor Coll, 10). Organitza: Assoc. Maternitat i Criança. 

19.00 h Inauguració de l’exposició del VIII Concurs de Dibuix Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló (fins al 30 de juny). Mucbe. Organitza: Colla de Gegants i Cabuts de Benicarló i Regidoria de Cultura. 

20.00 h Conferència «Tensions entre ciutat i perifèria. El perill dels populismes», a càrrec de Tica Font. Sala d’actes de la Fundació Caixa Benicarló (av. de Joan Carles I, 18). Organitza: Assoc. Cultural Alambor, Ecologistes en Acció i La Calamanda. Col·labora: Ajuntament de Benicarló i Caixa Benicarló. 

Dissabte 15
12.00 h Audició final de curs alumnes de música Diabolus Lab. Claustre del MUCBE. Organitza: Assoc. Cultural Diabolus. 

Diumenge 16
11.00 h XXIII Edició de Fons Nets. Platja del Morrongo. Organitza: Club de Actividades Subacuáticas Mare Nostrum Benicarló. 

11.00 h Audició dels alumnes de l’aula de violí de l’Escola de Música. Escola de Música. Organitza: Assoc. Musical Ciutat de Benicarló. 

19.00 h Concert. Concert de Primavera a càrrec del Coro Gregoriano La Salle-Benicarló dirigit per Josvi Arnau. Amb la participació del Cor de Veus Blanques, Veus Joves de l’OCB i l’Orquestra Clàssica de Benicarló. Obres de: A. Vivaldi, L. Delibes, G.F. Haendel. Magatzem de la Mar. Organitza: Regidoria de Cultura. 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *