Agenda cultural Benicarló, del 14 al 17 de febrer.

Sin categoría 42 segs
Mariola Nos Mateu

Dijous 14

18.00 h Presentació del llibre ‘Els orígens del Maestrat històric’ de Vicent Rollo Pérez. Intervindran l’autor i Àngel Tena Beltran, professor d’història de la Universitat Popular de Benicarló. Edifici Gòtic. Organitzen: UP, Món d’Animació i Onada edicions.

Dissabte 16

10.00 h Visita dinamitzada al Poblat Iber del Puig de la Nau + visita a un camp de carxoferes. A càrrec de l’empresa Aur Art i el Mucbe (es realitzaran dos grups, un en castellà i un en valencià). Places limitades amb inscripció prèvia al Mucbe, tel. 964 460 448. Preu: 2 EUR. Inici de la visita: Poblat Iber del Puig de la Nau. La visita al jaciment es realitzarà dinamitzada, amb l’escenificació de diversos espais del poblat per explicar la vida quotidiana dels habitants del jaciment en l’època dels ibers.

11.00 h L’escola fa ràdio. Emissió del programa de ràdio del CEIP Ángel Estéban per Ràdio Benicarló al 107.3 FM, www.radiobenicarlo.org o a l’app mòbil de la ràdio. Organitza: Aviva Benicarló. Col·labora: Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports.

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *