MUCBE BENICARLÓ

Agenda Cultural Benicarló del 7 al 9 de juny.

Comparteix aquest post...

Agenda cultural, del 7 al 9 de juny

Divendres 7

11.00 h Taller d’expressió corporal amb residents de la Residència del Collet i usuaris del CO IVASS-El Maestrat. IES Ramon Cid. Organitza: Comissió de Treball de les Persones amb Discapacitat del Consell Municipal de Benestar Social. 

Dissabte 8

10.00 h Dia de portes obertes. Clausura de la Campanya d’Hivern. Pavelló Poliesportiu Municipal. Organitza: Regidoria d’Esports. 

10.30 h Visita dinamitzada al Poblat Iber del Puig de la Nau. A càrrec de l’empresa Aur Art i el Mucbe (es realitzaran dos grups, un en castellà i un en valencià). Places limitades amb inscripció prèvia al Mucbe, tel. 964 460 448

Preu: 2 EUR. Inici de la visita: Poblat Iber del Puig de la Nau. Duració estimada: 2 h. Organitza: Regidoria de Cultura. 

La visita al jaciment es realitzarà dinamitzada, amb l’escenificació de diversos espais del poblat per explicar la vida quotidiana dels habitants del jaciment en l’època dels ibers. 

10.30 h Xarrada «Com intervindre en els conflictes dels teus fills i no morir en l’intent» a càrrec d’Eva Llatser. Mucbe. Organitza: Assoc. Maternitat i Criança. 

12.00 h Concert de fi de curs, a càrrec de la Coral Infantil Bovalar, la Coral Infantil Petiquillo i la Coral Juvenil Kylix. Auditori Pedro Mercader. Organitza: Coral Polifònica Benicarlanda 

15.00 h Competicions de natació. Control Provincial. Trofeu Benicarló. Cat. Benjamí. Piscina Municipal. Organitza: Federació de Natació Comunitat Valenciana i Club de Natació Benicarló. 

18.00 h Periodisme.Benicarló una mirada al món. Dos periodistes de guerra expliquen les seues experiències en les zones més conflictives del planeta. 

Olga Rodríguez«Aquest no és lloc per a tu: Les dones en el reporterisme de guerra». Periodista especialitzada en informació internacional i drets humans. Ha treballat a la Cadena SER, Cuatro, CNN +, i col·laborat en diversos mitjans. Ha cobert alguns dels esdeveniments més importants dels últims 20 anys al Pròxim Orient des de l’Afganistan, l’Iraq, Líban, Síria, Egipte, Israel o els territoris palestins. Autora de diversos llibres, entre ells El hombre mojado no teme a la lluvia i guanyadora de diversos premis de prestigi. És cofundadora d’eldiario.es

Karloz Zurutuza«Construir enmig del caos». Karlos Zurutuza és periodista de Jot Downi col·laborador de diversos mitjans premsa, tant nacionals com estrangers. El seu treball de camp sobre conflictes «oblidats», des del Sàhara Occidental fins Balutxistan Oriental, ha estat reconegut amb diversos guardons. També és autor de tres llibres de crònica periodística, l’últim d’ells al costat del periodista benicarlando David Meseguer. 

També es presentarà el llibre Respirando fuego, coescrit pel benicarlando David Meseguer. 

Diumenge 9

19.30 h Teatre. Actuació delgrup de Teatre AFANIAS amb la representació de l’obra Superherois: Capítol 1. Donatiu: 7 EUR, a benefici de l’associació AFANIAS Benicarló. Prèviament es farà entrega del premi del Concurs de Fotografia (Dis)Capacitats. Lloc: Auditori Municipal Pedro Mercader. Organitza: Associació AFANIAS. Col·labora: Regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Benicarló 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *