Agenda cultural Benicarló fins 2 de juliol.

Comparteix aquest post...

Agenda cultural, del 30 de juny al 2 de juliol

Dijous 30 

19.00 h Curtmetratges amb mirada inclusiva ‘El solista de l’orquestra’. Antonio és excepcional. Té oïda absoluta. Una rara qualitat que soles una de cada 10.000 persones té. Però Antonio és més comú en un altra faceta. Té autisme. Aquesta és la història d’un músic diferent. Amb 15 anys, és el primer alumne amb autisme en arribar a un Grau Professional de Conservatori a Espanya. Directora: Arantxa Echevarría. Edifici Gòtic. Organitza: Comissió de Treball de les Persones amb Discapacitat del Consell Municipal de Benestar Social. 

Divendres 31

19.00 h Inauguració de l’exposició de final de curs de la Universitat Popular de Benicarló (fins al 16 de juny). Mucbe. Organitza: Universitat Popular i Regidoria de Cultura. 

JUNY 

Dissabte 1
22.30 h Teatre. L’Escola de Teatre Diabolus presenta ‘La Granja’. Auditori Pedro Mercader. Organitza: Escola de Música Moderna Arts. 

Diumenge 2
11.00 h VIII Certamen Ciutat de Benicarló. Ciclisme Adaptat. Sortida: Pl. de la Constitució. Organitza: Cocemfe Maestrat. 

19.00 h Teatre. L’Escola de Teatre Diabolus presenta ‘La Granja’. Auditori Pedro Mercader. Organitza: Escola de Música Moderna Arts. 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *