MUCBE BENICARLÓ

AGENDA CULTURAL CAP DE SETMANA BENICARLÓ

Comparteix aquest post...

Agenda cultural del cap de setmana, de l’1 al 3 de febrer

Divendres 1

19.00 h Presentació del llibre editat per l’Ajuntament de Benicarló i la Fundació Bromera per al Foment de la Lectura, ‘Les detectives i el banquet de carxofa’. Hi intervindrà l’autora Aina Garcia Grau. Es regalarà un exemplar del llibre a totes les persones assistents. Organitza:  Ajuntament de Benicarló.

 

19.00 h  Inauguració de l’exposició fotogràfica «Les nostres orquídies» de Lluís Ibáñez Melià, Ateneu de Natura (fins al 3 de març de 2019). Mucbe. Organitza: Penya Setrill de Benicarló i Regidoria de Cultura.

 

Dissabte 2

10.00 h Visita dinamitzada al Poblat Iber del Puig de la Nau + visita a un camp de carxoferes. A càrrec de l’empresa Aur Art i el Mucbe (es realitzaran dos grups, un en castellà i un en valencià). Places limitades amb inscripció prèvia al Mucbe, tel. 964 460 448. Preu: 2€. Inici de la visita: Poblat Iber del Puig de la Nau. La visita al jaciment es realitzarà dinamitzada, amb l’escenificació de diversos espais del poblat per explicar la vida quotidiana dels habitants del jaciment en l’època dels ibers.

 

11.00 h L’escola fa ràdio. Emissió del programa de ràdio del CEIP Francesc Catalan per Ràdio Benicarló al 107.3 FM, www.radiobenicarlo.org o a l’app mòbil de la ràdio. Organitza: Aviva Benicarló. Col·labora: Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esports.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *