Agenda d’Activitats Vinaròs Agost 2019

Vinaròs 1 mins, 35 segs
Mariola Nos Mateu

Si no vols perdre’t res del que succeeix a Vinaròs, aquí et facilitem l’ agenda d’activitats Vinaròs 2019.

Programació festiva i cultural per al mes d’agost amb activitats gratuïtes per a tots els públics. Vine a Vinaròs a gaudir de l’estiu.

Vinaròs és una ciutat marinera que creix paral·lela a la mar i s’alça com a porta d’entrada a la Comunitat Valenciana. En l’actualitat, Vinaròs s’aproxima als 30.000 habitants i és la principal població de la comarca del Baix Maestrat. El seu terme municipal té una extensió de 96,40 km2. Aquesta ciutat mediterrània pertany a la província de Castelló i està situada a 79 km de la capital, Castelló de la Plana. Vinaròs té unes característiques pròpies que li donen singularitat. Per una banda, les seues platges i cales enalteixen la bellesa de la costa Mediterrània; per altra banda, l’excel·lent gastronomia i els llagostins de Vinaròs són un plaer inoblidable i, a més, compta amb un ampli ventall de comerços i una gran oferta cultural, d’entreteniment i d’oci.

Vinaròs ens ofereix totes les possibilitats per a gaudir de la mar amb els seus 12 km de costa, que s’estenen des del riu Sénia fins al barranc d’Aiguadoliva, dotant a Vinaròs d’una peculiar característica, les seues vint-i-dues petites cales protegides entre les roques, amb el seu singular paisatge i les platges d’arena fina. Totes posseeixen el distintiu de certificació mediambiental ISO 14001 que garanteix el seu correcte manteniment, neteja i respecte pel medi ambient. La costa es divideix en tres zones, les cales del nord, les platges del centre i les cales del sud. El major focus d’atracció turística es troba en les platges del centre. Les platges del Fortí i Fora del Forat, paral·leles al passeig marítim i la platja del Clot; totes elles localitzades al costat del centre urbà, connectant el port fins al riu Cérvol. Són àmplies i de fàcil accés, disposen d’una variada oferta de serveis i activitats lúdiques i esportives per a tots els públics. 

Agenda d’activitats Vinaròs:

http://www.vinaros.es/sites/default/files/2019-08/calendari%20agost.pdf

http://www.vinaros.es/

http://turisme.vinaros.es/vinaros-ahora

Entrades relacionades

2 respostes a “Agenda d’Activitats Vinaròs Agost 2019”

  1. […] Agenda d’Activitats Vinaròs Agost 2019 […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *