Alfred Garcia i Els pets a Alcanar.

Els pets Alcanar

Comparteix aquest post...

A la venda en línia les entrades per als concerts d’Alfred García i Els pets

Alfred Garcia i Els pets a Alcanar. Per les Festes Quinquenals, bona música.

Ja està en marxa la venda anticipada de les entrades per als concerts d‘Alfred García i Els pets en el marc de les Festes Quinquennals d’Alcanar.

ALFRED GARCIA + SEVEN CRASHERS
Dissabte 5 d’octubre de 2019 | 24:00H
Comprar entrades.

Alfred Garcia Alcanar

ALFRED GARCÍA

Alfred García Castillo, també conegut com a Alfred o Alfred García, és un cantant, compositor, productor i intèrpret espanyol conegut per la seua participació en el concurs Operació Triomf 2017, on va arribar fins a la final, quedant en quarta posició.

ELS PETS
12 d’octubre 2019 | 23:30H
Comprar entrades.

Els pets

Les entrades també es podran adquirir presencialment a partir de dimecres, 11 de setembre, a l’Ajuntament d’Alcanar, així com al Bar Moreno, Bar Vermutet i a l’Oficina de Turisme de les Cases d’Alcanar.

ELS PETS.

Els pets

Els Pets neixen la nit de Nadal de 1985 a Constantí, petit poble del Tarragonès on Lluís Gavaldà, veu i guitarra, Joan Reig, bateria i veu, i Falin Cáceres, baix. Es reforcen ràpidament amb dues veus femenines, Les Llufes i comencen a tocar per la seva comarca davant un públic incondicional i bulliciós que gaudeix amb la frescor i l’humor del grup. 

Amb aquesta formació s’autofinancien el seu primer disc ‘Els Pets’ (Discmedi 1989) amb el que donen a conèixer arreu del país la seva música, dotada d’un gran eclecticisme, i les seves lletres compromeses, provocadores i dotades d’un gran sentit de l’humor.

Alfred García i Els pets a Alacanar. Acudeix!

Quinquenals Alcanar