Alicia Giménez Bartlett, Premi Planeta 2015 per «Hombres desnudos».

Alicia Giménez Bartlett, Premi Planeta 2015 per «Hombres desnudos».

Comparteix aquest post...

Alicia Giménez Bartlett, Premi Planeta 2015 per la novel•la «Hombres desnudos». La nostra enhorabona!

L’escriptora Alicia Giménez Bartlett (Almansa, 1951) ha guanyat el Premi Planeta 2015 amb la novel·la ‘Hombres desnudos’. L’escriptora, creadora de la saga protagonitzada per la inspectora de policia Petra Delicado, s’ha fet amb el guardó més ben dotat de les lletres espanyoles, premiat amb 601.000 euros, i amplia així el seu elenc de reconeixements, entre els quals destaca el Premi Nadal 2011 i el darrer Pepe Carvalho.

De tots és sabut que Alicia escriu i passa molts moments en la seva residència de Vinaròs. I des de la llibreria Espai Mariola Nos volem donar-li la més sincera enhorabona, ja que va tenir l’amabilitat de participar en el Club de lectura de la nostra llibreria (i dic nostra perquè és de tots els que participen en i d’ella) dirigit per Katia Torrent, que van llegir la seva novel·la “Donde nadie te encuentre”.

Un moment molt especial i agradable en el qual vam poder gaudir de l’ara Premi Planeta i que recordem amb especial afecte.

Gràcies, i enhorabona Alicia! T’esperem amb el teu “Hombres desnudos”.

La foto, realitzada per Dani Mandrágora, fa solament uns dies a la seva casa de Vinaròs. El seu fotògraf de capçalera.

https://www.espaimariolanos.com/21-de-novembre-a-les-2000h-alicia-gimenez-bartllet-presenta-hombres-desnudos-premi-planeta-a-llibreria-espai-mariola-nos/

1 Commentario

  1. Un goig per a tots i seguirem amb ella….. i ell.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *