ARMAND THIERRY PEDRÓS

ARMAND THIERRY PEDRÓS. “REVIURE’M”

Comparteix aquest post...

ARMAND THIERRY PEDRÓS. DEL 7 DE NOVEMBRE AL 17 DE DESEMBRE. EXPOSICIÓ D’ESCULTURES “REVIURE’M” A FUNDACIÓ CAIXA VINARÒS.

La Fundació Caixa Vinaròs, constituïda a l’abril del 2000, te com objectiu primordial organitzar tot tipus d’actes destinats a la promoció cultural. La Fundació Caixa Vinaròs, és una institució cultural dependent de l’entitat bancària Caixa Rural Vinaròs.

Constituïda a l’abril del 2000, el seu objectiu primordial és organitzar tot tipus d’actes tendents a la promoció cultural.

La Fundació Caixa Vinaròs, realitza les seues activitats utilitzant les infrastructures de què disposa, sense oblidar les diferents actuacions realitzades en altres punts de la nostra ciutat.
Està oberta al públic de dimarts a dissabtes de les 17:30 h a les 20:30 h

Ubicada en el centre de la ciutat, està equipada per a exposar tot tipus de disciplines artístiques. Però aposta majoritàriament per l’art contemporani. Per a la seua programació, hem reunit un elenc de professionals procedents de diferents modalitats artístiques, que ens assessoren: ceramistes, pintors, escultors, …

La nostra aposta compren tant autors consolidats, com joves promeses. Sempre deixem un buit en la nostra programació per a  joves valors.

https://www.espaimariolanos.com/fundacio-caixa-vinaros/

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *