BLUE JEANS A L’ESPAI MARIOLA NOS

Comparteix aquest post...

Ahir va ser un dia gran en Espai Mariola Nos.

L’aventura Blue Jeans Espai Mariola Ens va començar a petició de la gent del Club de Lectura Juvenil de la llibreria. Em van demanar que vingués i ha vingut.

El meu agraïment personal a ell ia l’editorial Planeta per escollir aquesta petita llibreria per a la seva gira d’estiu amb la promoció del seu últim llibre: “Una cosa tan senzilla com tuitejar t’estimo”.

Va arribar amb la seva furgoneta i ja tenia públic esperant-lo. La gent del club de lectura va tenir l’oportunitat de poder xerrar una estona amb ell i fer-li preguntes, tota mena de preguntes respecte als seus llibres i també, com no, al seu ofici d’escriptor. Blue Jeans o Francesc de Paula va respondre entre sorprès i divertit a totes i cadascuna d’elles. L’ofici d’escriptor, va comentar, requereix constància i dedicació. I si de vegades es queda en blanc, però ha après a gestionar-lo. Un home senzill, proper i conscient que el seu èxit, són els seus lectors. I així es va mostrar, amable i encantador amb tothom. La gent jove, educada i fantàstica, va gaudir de la seva proximitat.

Així dóna gust. Un plaer conèixer-lo, el mateix que a Ester, Borja i Omai. Com ell va dir, tot un equip! Us deixem les fotos del que va ser la signatura de llibres i us demanem un “M’agrada” per a la pàgina de l’Espai al facebook. Així us tenim informats.

Gracies a tots!!!

fotos

Vídeo: https://onedrive.live.com/?id=BF7A68D156775225%21246&cid=BF7A68D156775225&group=0&parId=root&authkey=%21AP8v3K7a9Ut9W54&o=OneUp

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *