CARNAVAL VINARÒS 2019

Comparteix aquest post...

Vinaròs presenta el Carnaval 2019

INFORMACIÓ:

Tot a punt per celebrar del 16 de febrer al 4 de març la 37a edició d’una de les festes més importants de la Comunitat Valenciana.

Una vegada més des de la Junta Gestora del Carnaval, amb la col·laboració del Consistori, s’ha preparat una programació carregada d’activitats perquè tot el públic puga gaudir d’aquesta festa declarada d’Interès Turístic Autonòmic.

Com a principal novetat la Gala de les Reines es farà a l’esplanada que hi ha entre els carrers de Febrer de la Torre i Sant Francesc, un espai que serà molt ampli per permetre l’entrada de centenars de persones. El regidor Albella ha destacat que “aquest canvi és degut a l’imminent inici de les obres de construcció del col·legi Jaume I i per tant s’ha decidit buscar aquesta ubicació, propera a la plaça de bous, amb una capacitat que serà molt similar a la de l’antic camp de futbol”.

Enguany destacarà el Racó Gastronòmic que es farà al recinte de les casetes a petició feta de molts visitants i veïns que demanaven una zona amb seients per poder fer una degustaciò.

Una altra de les novetats serà el concert Remember 80’s amb espectacle en directe per part de Los Rebeldes, Danza Invisible i Los López.

Dintre del recinte de les casetes no faltarà el concurs de mascotes, certàmens de karaoke, l’esperada festa del pijama, la nit boja del divendres o les tradicionals paelles, que enguany comptaran com a novetat amb un concurs entre totes les comparses que vulguen participar.

App del Carnaval

El Carnaval també disposarà de la seva aplicació per a telèfons mòbils amb tota la programació detallada de la festa, així com altres dades d’interès, com ara la ubicació de restaurants, comerços i serveis. Com a novetat es podrà consultar la localització de les comparses a temps real durant les desfilades de dissabte i diumenge, gràcies al gps que duran totes les carrosses. D’altra banda, les persones que ho desitgen podran votar la reina o comparsa que més els agrade.

Per acabar des de l’Ajuntament s’ha convidat tots els veïns i visitants a gaudir del Carnaval 2019 sempre de la responsabilitat, la tolerància i el respecte.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *