Concurs cartell Fira i Festes Vinaròs

Comparteix aquest post...

S’obre el concurs per a l’elecció del cartell anunciador de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere

Se abre el concurso para la elección del cartel anunciador de la Feria y Fiestas de San Juan y San Pedro

La regidoria de Festes, encapçalada per Marc Albella, ha obert el termini per a escollir el cartell anunciador de la Fira i Festes de Sant Joan i Sant Pere 2019. Es tracta d’un concurs obert a tota la ciutadania en general que podrà aportar imatges, muntatges digitals o fins i tot dibuixos, sempre i quan tinguen alguna relació amb les festes, per tal de promocionar-les. 

Les propostes es podran presentar fins al 3 de maig a l’Oficina d’Informació i Atenció al Ciutadà, acompanyades d’un sobre tancat amb el lema de la creació i les dades personals del participant. Per la seva banda, un jurat format pels membres del Consell de Festes, fotògrafs, dissenyadors i il·lustradors, entre altres professionals, serà l’encarregat de valorar totes les imatges presentades per escollir una guanyadora.

El regidor Albella ha destacat que “aquest concurs té com a objectiu fer unes festes més properes a la ciutadania, donant l’oportunitat de poder participar de forma activa en el disseny del cartell anunciador”. En aquest sentit, ha animat als veïns a presentar propostes, recordant que es tracta d’un certamen obert i totalment lliure.

http://www.vinaros.es/ca/noticies/sobre-el-concurs-leleccio-del-cartell-anunciador-de-la-fira-i-festes-de-sant-joan-i-sant

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *