EL REFRESTIU DE SANT JORDI S’ACOMIADA AMB UN BALANÇ POSITIU

Sant Jordi 1 mins, 26 segs
Mariola Nos Mateu

EL  REFRESTIU DE SANT JORDI S’ACOMIADA AMB UN BALANÇ POSITIU

L’Ajuntament ja treballa en la programació de la nova temporada

Un sopar de paiporta en la plaça Major de Sant Jordi ha sigut l’esdeveniment que ha posat la guinda al #Refrestiu, la programació estival organitzada pel consistori i les associacions de la localitat.

D’aquesta forma, un nodrit grup de veïns s’acomiadaven de l’estiu i donaven la benvinguda al recentment estrenat setembre; de fet, el regidor de Tradicions, Vicente Nos, va avançar que l’ajuntament barreja la possibilitat d’organitzar un acte similar “per a celebrar l’arribada de la tardor”. 


En aquest sentit, l’alcalde de Sant Jordi, Iván Sánchez, va confirmar que l’executiu local ja està “bolcat a preparar el calendari de la nova temporada i ja s’han tancat alguns dels actes que, amb tota seguretat, suscitaran l’interès del públic”, va indicar. “Anem a seguir en la línia que hem aplicat en el #Refrestiu, perquè és evident que ha donat bons resultats i l’afluència als actes ha sigut notable”, ha assenyalat, alhora que manifestava sentir-se “satisfet” en el moment de fer balanç i agraïa la implicació d’associacions, empreses i particulars “perquè amb la seua col·laboració han fet possible l’èxit del programa #refrestiu i que tots, veïns i visitants, hàgem pogut gaudir d’un estiu en el qual la participació, l’oci saludable i el bon clima en tots els àmbits, ha sigut la tònica”.

A recordar que dita programació ha tingut com a finalitat arribar a tots els segments de la població, ha estat una programació pensada per al públic familiar però que també ha tingut molt en compte al col·lectiu juvenil i als majors. La majoria d’activitats han estat pensades per convidar a la interacció generacional. Una agenda eclèctica amb propostes molt fresques, dinàmiques, que realment han afavorit la comunicació i l’intercanvi d’experiències a través de la música, la diversió, la pràctica de l’esport, les xarrades… Activitats grupals, de portes obertes i en diferents escenaris, de les que  Ivan Sánchez s’ha mostrat satisfet, vista la rebuda de la gent.

 

Sant JordiSa

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *