FERRAN TORRENT PRESENTA "UN DINAR QUALSEVOL". ENTREVISTA MARIOLA NOS

FERRAN TORRENT. “UN DINAR QUALSEVOL”

Comparteix aquest post...

Un dinar un dia qualsevol, amb el Ferran Torrent més combatiu, més indignat i amb més ganes de guerra, en una novel·la de ritme trepidant que retrata les misèries d’una ciutat i un país corruptes i reivindica la figura del periodista de carrer.

Des que el van acomiadar, després de trenta anys en la redacció, Marc es dedica a buscar-se la vida ficant el nas en assumptes tèrbols i possibles escàndols per poder vendre -a tant la peça- al mateix diari on treballava. I de brutícia per investigar, a València hi ha per parar un tren: especulació urbanística amb el nou estadi, tripijocs en l’adjudicació de depuradores, el cadàver d’un adolescent trobat en un abocador i misteriosament silenciat per la premsa … Una mica per instint periodístic, alguna cosa per demostrar que no està acabat i alguna cosa per fer créixer el compte corrent, Marc començarà a seguir pistes, a parlar amb els seus contactes i fer trucades incòmodes, cada vegada més a prop dels cercles de poder … per acabar ficat de merda fins al coll, que és el destí inevitable d’aquells periodistes que van per lliure.

FERRAN TORRENT.

Ferran Torrent i Llorca (Sedaví, l’Horta, 30 de maig de 1951)[ és un escriptor i periodista valencià, un dels més prolífics en català gràcies que ateny una alta xifra de vendes. Des dels seus inicis ha sigut conscient de les dificultats culturals i lingüístiques del País Valencià, però, en certa manera, el seu èxit representa la culminació de la normalització lingüística als territoris de parla catalana. Un dels trets més característic dels seus escrits és que fa ús de les variants valencianes. El gènere que més ha treballat és el de la novel·la negra. A més, col·labora cada dissabte i diumenge al programa de ràdio La primera pedra de RAC 1 des de fa diversos anys.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *