Fira del llibre Vinaròs

Comparteix aquest post...

La pèrgola del passeig de Colom tornarà a ser l’escenari de la mostra amb una programació variada que comptarà amb activitats per a tots els públics i presentacions de llibres.

Dissabte 20 d’abril la literatura serà a Vinaròs la principal protagonista de la jornada amb la celebració de la 18a Fira del Llibre. Una mostra que una vegada més serà possible gràcies a la feina conjunta entre la Regidoria de Cultura i la Biblioteca Municipal. Des de les 10:30h fins a les 20h la pèrgola del passeig de Colom s’omplirà de paradetes de llibreters locals i d’arreu de la comarca per oferir les darreres novetats literàries, a més de comptar amb tallers, presentacions i fins i tot música.

El regidor de l’àrea, Marc Albella, ha explicat que enguany la temàtica de la fira girarà al voltant del món del còmic i la il·lustració, destacant que aquestes publicacions no només són per al públic infantil, sinó que també hi ha una gran varietat de creacions destinades per a uns lectors més adults. En aquest sentit assenyalava que el disseny del cartell anunciador l’ha fet el dibuixant local Jose Fonollosa amb un magnífic treball ple de detalls i imaginació.

La fira comptarà amb els espais Isabel-Clara Simó, l’escenari principal on es faran les entrevistes als escriptors i les presentacions de llibres, la zona Gloria Fuertes amb activitats destinades per al públic infantil i l’espai Oscar Wilde que comptarà amb petites representacions teatrals a càrrec dels grups de l’Aula Teatre.

Pel que fa a les novetats, Albella ha destacat que “hi haurà l’espai Cafè de Mar a la Biblioplatja on els assistents a la fira es podran seure a les cadires per gaudir de la lectura, amb el so de les onades de fons, prendre un cafè i fins i tot fer l’intercanvi de llibres”. D’altra banda comentava que també es farà el repartiment de bosses reutlitzables entre totes les persones que compren a la fira, així com blocs d’apunts amb frases típiques vinarossenques, gentilesa de l’Agència de Promoció del Valencià AVIVA.

Al llarg de la jornada 34 escriptors s’aproparan fins a la Fira de Llibre per presentar al públic els seus darrers treballs i signar exemplars en les paradetes que es muntaran per l’ocasió. Pel que fa als autors, assistiran Amàlia Roig amb la seua obra Alfred Giner Sorolla: la passió de la lucidesa, Carme Cruelles amb La pols dels dies, Inma Chamorro amb Contigo y solo contigo, Jordi Vives amb Y por suerte me abandono, a més de Pere Barceló amb Guerras púnicas, entre molts altres escriptors.

Albella ha conclòs animant a tots els veïns a apropar-se fins a la 18a Fira del Llibre el dissabte 20 d’abril per gaudir d’una bona jornada cultural, amb activitats per a tota la família i sobretot per tenir l’oportunitat de conèixer la gran producció literària de les nostres comarques, d’una mostra que s’ha convertit en tot un referent a les comarques del Maestrat i del Montsià.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *