“L’esperit del temps” de Martí Dominguez

Ressenyes 1 mins, 43 segs
Mariola Nos Mateu

“L’esperit del temps” de Martí Dominguez a punt de veure la llum.

Falten solament deu dies per a l’aparició de la nova novel·la de Martí Domínguez que porta per títol “L’esperit del temps” i ja tenim ganes de llegir-la.

“L’esperit del temps” de Martí Dominguez està editada per Proa Edicions. I sabem, pel propi escriptor, que s’ha dedicat plenament a aquesta novel·la que recrea la trajectòria d’un científic austríac que es posa al Servei de la política nazi. 

De moment, podem llegir la sinópsi:

“L’esperit del temps va fer que un metge austríac s’interessés pel desenvolupament de les teories darwinistes. L’esperit del temps va fer que pensés a aplicar els estudis sobre el comportament animal al progrés de l’espècie humana. L’esperit del temps va fer que posés les seves investigacions al servei d’una política. L’esperit del temps el va convertir en un puntal de les teories que fonamentaven les pràctiques nazis. L’esperit del temps el va situar en el front de l’Est en la guerra contra els russos. L’esperit del temps no va impedir que a principis dels setanta aquest científic nazi rebés el Premi Nobel de Medicina. Una novel·la que reflexiona sobre les foscors més inquietants de la naturalesa humana.”

Esperit-del-temps-de-Martí-dominguez-espai-mariola-nos
L’esperit del temps de Martí Domínguez

Martí Domínguez és doctor en Biologia, professor de Periodisme de la universitat de València i director de la revista científica Mètode. Escriu a diferents mitjans de comunicació, com ara El Temps, La Vanguardia, Ara i El País. Una part dels seus articles està aplegada als reculls Peiximinuti i Bestiari. Ha estat guardonat amb el Premi Nacional de Periodisme per la seva tasca com a director de la revista Mètode. Com a novel·lista, és autor de Les confidències del comte de Buffon, guanyadora dels premis Andròmina, Crexells i de la Crítica de la Universitat de València; El secret de Goethe, premi Prudenci Bertrana i de la Crítica de la Universitat de València; El retorn de Voltaire, que va rebre el premi Josep Pla; i El fracassat, acabat de publicar, sobre els pintors Cézanne i Pissarro.


https://es.wikipedia.org/wiki/Mart%C3%AD_Dom%C3%ADnguez

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *