MORELLA INAUGURA L’EXPOSICIÓ “IMAGINÀRIA”.

Morella 4 mins, 4 segs
Mariola Nos Mateu

Morella inaugura l’exposició Imaginària el dissabte amb fotos de tots els pobles dels Ports a la nit

Demà es presenta la IV Fira de la Caça a les 19.00 hores amb la programació completa d’activitats del cap de setmana

El dissabte acaba el cicle de Diàlegs dels Ports amb la presentació del llibre Tragèdies silenciades

Morella espera un cap de setmana carregat d’activitats molt diferents entre les quals destaca la inauguració de l’exposició Imaginària el dissabte a les 19.00 hores. Aquesta estarà present a les Sales Gòtiques de l’ajuntament fins al 24 de juny amb fotografies de tots els pobles dels Ports a la nit. A més, la IV Fira de la Caça, una nova entrega dels Diàlegs dels Ports, la presentació d’un llibre sobre Isonomia i XI Torneig Aleví Bàsquet Ciutat de Morella completen el calendari d’activitats de la capital dels Ports.

Aquesta exposició va nàixer després que un grup de fotògrafs de la comarca i zones properes als Ports realitzaren un curs de fotografia nocturna. Així, van capturar llocs emblemàtics de cada poble evitant la contaminació lumínica dels fanals. D’aquesta manera, les ermites i els paisatges dels Ports es veuen d’una forma diferent. La regidora de Cultura, Rocío Querol, ha destacat que “és una exposició que mostra els Ports amb una perspectiva diferent que ha tingut molt d’èxit des de la seua presentació a l’Aplec de Villores de l’any passat”.

El cap de setmana hi ha més activitats programades. Demà a les 19.00 hores la Societat de Caçadors El Maestrazgo i l’ajuntament de Morella presenten la IV edició de la Fira de la Caça. Aquesta està present durant tot el cap de setmana a l’Espai firal amb exhibicions i exposicions de productes i animals d’aquesta disciplina.

El dissabte 27 de maig hi ha, també, una nova entrega dels Diàlegs dels Ports. Aquesta ocasió el tema del debat és La postguerra: la repressió i els maquis a la comarca en una investigació. A la cita participen, Raül González; autor del llibre, professor i historiador, i Violeta Tena, periodista. Els Diàlegs dels Ports és a la Sala del Justícia i completa el cicle d’aquests actes. Així, comença a les 19.30 hores per a debatre sobre el llibre Tragèdies silenciades. El mateix dia, al matí, a les 12.00 hores està prevista la Presentació i col·loqui sobre la igualtat d’oportunitats i tracte entre homes i dones de la Fundació Isonomia.

Finalment, el dissabte se celebra el XI Torneig Aleví Bàsquet Ciutat de Morella. Aquest comença a les 10.00 hores amb partits al llarg de tot el dia, fins que a les 18.30 hores està prevista l’entrega de trofeus. El campionat l’organitza el Club Bàsquet Femení Morella i participen el C.B: Vinaròs, el Nou Bàsquet Femení i el Vila-real B.C.

Cartell imaginaria a nit dels ports b

Morella inaugura la exposición Imaginaria el sábado con fotos de todos los pueblos dels Ports por la noche

Mañana se presenta la IV Feria de la Caza a las 19:00 horas con la programación completa de actividades del fin de semana

El sábado termina el ciclo de Diàlegs dels Ports con la presentación del libro Tragèdies silenciades

Morella espera un fin de semana cargado de actividades muy diferentes entre las que destaca la inauguración de la exposición Imaginaria el sábado a las 19.00 horas. Esta estará presente en las Salas Góticas del ayuntamiento hasta el 24 de junio con fotografías de todos los pueblos dels Ports por la noche. Además, la IV Feria de la Caza, una nueva entrega de los Diàlegs dels Ports, la presentación de un libro sobre Isonomía y XI Torneo Alevín Baloncesto Ciudad de Morella completan el calendario de actividades de la capital dels Ports.

Esta exposición nació después de que un grupo de fotógrafos de la comarca y zonas cercanas als Ports realizaron un curso de fotografía nocturna. Así, capturaron sitios emblemáticos de cada pueblo evitando la contaminación lumínica de las farolas. De este modo, las ermitas y los paisajes dels Ports se ven de una forma diferente. La concejala de Cultura, Rocío Querol, ha destacado que “es una exposición que muestra Els Ports con una perspectiva diferente que ha tenido mucho éxito desde su presentación en l’Aplec de Villores del año pasado”.

El fin de semana hay más actividades programadas. Mañana a las 19:00 horas la Sociedad de Cazadores El Maestrazgo y el ayuntamiento de Morella presentan la IV edición de la Feria de la Caza. Esta está presente durante todo el fin de semana en el Espai Firal con exhibiciones y exposiciones de productos y animales de esta disciplina.

El sábado 27 de mayo hay, también, una nueva entrega de los Diàlegs dels Ports. Esta ocasión el tema del debate es La posguerra: la represión y los maquis en la comarca en una investigación. En la cita participan, Raül González; autor del libro, profesor e historiador, y Violeta Tena, periodista. Los Diálogos de los Puertos es la Sala de Justicia y completa el ciclo de estos actos. Así, comienza a las 19:30 horas para debatir sobre el libro Tragèdies silenciades. El mismo día, por la mañana, a las 12:00 horas está prevista la Presentación y coloquio sobre la igualdad de oportunidades y trato entre hombres y mujeres de la Fundación Isonomía.

Finalmente, el sábado se celebra el XI Torneo Alevín Baloncesto Ciudad de Morella. Este comienza a las 10:00 horas con partidos a lo largo de todo el día, hasta que a las 18:30 horas está prevista la entrega de trofeos. El campeonato lo organiza el Club Baloncesto Femenino Morella y participan el C.B: Vinaròs, el Nuevo Baloncesto Femenino y el Villarreal B.C.

 

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *