NADAL A SANT JORDI

Sant Jordi 1 mins, 58 segs
Mariola Nos Mateu

SANT JORDI PRESENTA UNA POTENT I VARIADA PROGRAMACIÓ NADALENCA

L’agenda inclou actes culturals, didàctics, lúdics i populars

Amb el Nadal molt a la vora, l’Ajuntament de Sant Jordi ha confeccionat una programació nadalenca per a tots els públics i amb especial dedicació al públic familiar i als menuts de la casa, els autèntics protagonistes de tan assenyalades dates.

 


L’agenda inclou actes de tota índole per a assegurar la màxima participació dels veïns. Així, no descuida la part cultural i didàctica, que se centrarà en un taller pràctic enfocat a la cerca d’ocupació a través del mòbil. El taller s’impartirà els dies 11, 13 i 15 de desembre en el centre cívic, en horari matinal, i els interessats poden ja inscriure’s en les oficines de l’Ajuntament, “un dels nostres principals objectius, també en aquestes dates, és aconseguir la plena ocupació, i amb aquest taller, promogut per la Diputació de Castelló, s’oferirà la informació per a aprendre a utilitzar el mòbil o tablet i es proporcionarà a les persones en situació de desocupació una eina actual per a la cerca de treball”, ha assenyalat l’alcalde, Iván Sánchez.

Els actes centrals de la programació nadalenca arrancaran el pròxim dia 16 amb un Concert Solidari a càrrec de l’Associació Musical de Sant Jordi, “la recaptació es destinarà a la banda i a l’entitat Mans Unides, i serviran per a finançar projectes socials i humanitaris”, va indicar l’alcalde.
Després del concert, es procedirà, per segon any consecutiu, a l’espectacular Encès de l’Enllumenat de Nadal en la plaça Major. L’acte estarà amenitzat per les harmonioses veus dels educands de l’Escola de Música i la Coral Veus del Maestrat, que oferiran un repertori de nadales populars.
També han confirmat la seua visita a Sant Jordi els patges reals, que en la seva gira mundial, arribaran a Sant Jordi el dia 17 de desembre per recollir les cartes remeses als Reis Mags.

D’altra banda, un any més, l’Ajuntament ha convocat un concurs de Pessebres que compta amb la col·laboració dels comerços de la localitat. Els interessats a participar poden inscriure’s abans del dia 15 de desembre en les oficines municipals. Un jurat qualificador visitarà i puntuarà els pessebres a concurs el dia 22 de desembre i els guanyadors obtindran vals per a compres gratis en els establiments comercials adherits a la campanya.
La programació de Nadal continuarà el dia 31 de desembre amb una gran festa de finalització d’any en el poliesportiu.
Finalment, el dia 5 de gener, està previst que acudisquen a la localitat SSMM els Reis Mags d’Orient. La visita més esperada arribarà en una cavalcada que farà la seua entrada per l’arc de triomf dels Germans Barberá. Després de la recepció oficial per part de l’alcalde i la corporació municipal, els carismàtics dignataris presentaran les seues ofrenes al nen Jesús en el Pessebre Vivent.

 

 

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *