Obertes les inscripcions de la 4ª Mostra d’Art i Flors als Balcons

Alcanar 1 mins, 18 segs
Mariola Nos Mateu

IV Mostra d’Art i Flors als Balcons a Alcanar

Regidoria de Cultura

La regidoria de Cultura, amb la col•laboració de la Biblioteca Pública Trinitari Fabregat, d’Alcanar, ja ha posat en marxa la quarta mostra d’Art i Flors als Balcons amb la voluntat de continuar treballant per a l’ornamentació i embelliment dels balcons amb creacions artístiques.

Aquesta nova edició arrencarà el 2 de maig pels carrers d’Alcanar i es podrà visitar durant les Festes de Sant Isidre, mentre que a les Cases d’Alcanar s’inaugurarà l’11 de  juliol i coincidirà amb la festivitat de la Mare de Déu del Carme. 

Aquesta quarta exposició està oberta a tots els/les artistes, majors de 17 anys, nascuts o residents a Alcanar, amb vinculació amb la població, o d’altres poblacions però que són o han estat alumnes de l’Escola Municipal d’Arts Plàstiques d’Alcanar des de la seua fundació. També podran participar, en aquesta convocatòria, els artistes de Sant Carles de la Ràpita, ja que en enguany és la ciutat convidada.

La participació pot ser individual o col•lectiva, tota la informació necessària així com els requisits de participació es poden consultar a les bases de la 4a Mostra d’Art i Flors als Balcons.

Les persones que volen participar-hi han d’emplenar aquesta sol•licitud de participació i inscripció, que suposa l’acceptació implícita de les condicions de la mostra, amb l’autorització corresponent mitjançant la signatura.

Amb l’objectiu de facilitar els treballs de coordinació, aquelles persones que estiguen interessades a participar-hi i que compleixen els requisits de les bases cal que facen arribar la sol·licitud a btf@alcanar.cat o que l’entreguen de forma presencial a la mateixa biblioteca. L’últim dia per a enviar la inscripció serà el 14 de febrer de 2020.

>> Consulta les bases

>> Descarrega la sol·licitud de participació.

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *