MARIOLA NOS PRESENTA “EM REMOU LA SINCERITAT”

Fundació Caixa Vinaròs, Vinaròs 1 mins, 31 segs
Mariola Nos Mateu

Són els moments compartits de llums i somnis els que fan batega fort.

I si no fosseu vosaltres

qui m’agafareu la mà

en aquest temps

de llum i goig

Si no fosseu vosaltres

em negaria a ell

però avui sé

que esteu

amb mi

mariola-nos

AGRAÏMENTS.

Així que en primer lloc vull donar les gràcies a la gent que ha seguit el blog “Acop de foc”, que ha llegit i ha comentat i que ha fet possible que ara una cosa íntima i petita sembla , només sembla una mica més gran. Gràcies als seguidors del bloc .

Gràcies a Enric Sanç i editorial Germania per confiar en publicar els meus poemes i poder formar part d’una col·lecció de la qual crec un dia es parlarà com una cosa molt positiu a favor de la cultura .

Gràcies també a Joan Elies Adell . Pel seu suport i per un pròleg que em va remoure en llegir-lo i que em va tornar un esperit que de vegades , només de vegades he cregut perdre. Joan Elies és un poeta en paraules majors . La seua poesia el fa gran a ell i a tots els vinarossencs .

Gràcies a la Fundació Caixa Vinaròs ( Nati ) , a l’Ajuntament de Vinaròs, pel seu suport. A Rodonorsinvicte i Carlos Elorduy que de seguida es van implicar en aquesta presentació . Un temps i un interès que els deuré sempre .

I gràcies a la meua família que sempre m’han recolzat en tot el que faig . La força de la meua mare , el suport incondicional del meu pare i el de la meua germana Pilar i la seua família que és la meua. I gràcies a G. Bel, no només per les sues ilustracions, que també, sinó  perquè de no haver-nos trobat això no hagués passat.

Aquest poemari és per a tots vosaltres , però sobretot, és per Lucia , perquè ella és el més gran que jo ( i el seu pare , és clar ) he fet .

Gràcies a tots .

Aquesta primera tanda de fotos són de Pablo Batalla. Un gran regal de Pablo que agraeixo ara públicament.

http://mariolanos.blogspot.com.es/2014/03/resum-presentacio-em-remou-la.html

 

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *