SANT JORDI. CURS OFICIAL MONITOR ACTIVITATS TEMPS LLIURE

Sant Jordi 2 mins, 10 segs
Mariola Nos Mateu

SANT JORDI OFEREIX UN CURS OFICIAL DE MONITOR D’ACTIVITATS DE TEMPS LLIURE

El centre cívic de Sant Jordi acollirà del 3 al 14 de juliol el curs oficial de Monitor/a de Activitats de Temps Lliure Educatiu Infantil i Juvenil.
El curs, impartit per Escola d’Animació Mon Màgic i homologat per l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), és fruit del conveni de col·laboració en matèria de formació de l’Ajuntament de Sant Jordi amb la Generalitat Valenciana.
Aquest curs capacita per a organitzar, dinamitzar i avaluar activitats de temps lliure educatiu, dirigides a la infància i la joventut, en el marc de la programació general d’una organització, aplica les tècniques específiques d’animació grupal, incideix explícitament en l’educació en valors i atén les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos.
Especialment dirigit a joves aturats que desitgen formar-se per a poder exercir les funcions de monitor en campaments, escoles d’estiu, activitats extra escolars, itineraris en la naturalesa i en la ciutat, tallers i altres activitats i esdeveniments de temps lliure i educació no formal.
L’horari lectiu serà de dilluns a divendres de 9 a 14 hores i de 15 a 20 hores. El preu de la matrícula és de 180 euros, si be els joves empadronats a Sant Jordi obtindran un descompte. El termini d’inscripció finalitza el 9 de juny i el període per a fer efectiu el pagament és del 12 al 30 de juny.
Les inscripcions poden fer-se de formar presencial en les oficines de l’Ajuntament de Sant Jordi o a través del telèfon 964 499 001, de dilluns a divendres, de 9 a 14 hores.

SANT JORDI OFRECE UN CURSO OFICIAL DE MONITOR DE ACTIVIDADES DE TIEMPO LIBRE

El centro cívico de Sant Jordi acogerá del 3 al 14 de julio el curso oficial de Monitor/a de Actividades de Tiempo Libre Educativo Infantil y Juvenil.
El curso, impartido por Escola d’Animació Mon Màgic y homologado por el Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), es fruto del convenio de colaboración en materia de formación del Ayuntamiento de Sant Jordi con la Generalitat Valenciana.
Este curso capacita para organizar, dinamizar y evaluar actividades de tiempo libre educativo, dirigidas a la infancia y la juventud, en el marco de la programación general de una organización, aplica las técnicas específicas de animación grupal, incide explícitamente en la educación en valores y atiende las medidas básicas de seguridad y prevención de riesgos.
Especialmente dirigido a jóvenes desempleados que deseen formarse para poder ejercer las funciones de monitor en campamentos, escuelas de verano, actividades extra escolares, itinerarios en la naturaleza y en la ciudad, talleres y otras actividades y eventos de tiempo libre y educación no formal .
El horario lectivo será de lunes a viernes de 9 a 14 horas y de 15 a 20 horas. El precio de la matrícula es de 180 euros, si bien los jóvenes empadronados en Sant Jordi obtendrán un descuento. El plazo de inscripción finaliza el 9 de junio y el periodo para hacer efectivo el pago es del 12 al 30 de junio.
Las inscripciones pueden hacerse de formar presencial en las oficinas del Ayuntamiento de Sant Jordi o a través del teléfono 964 499 001, de lunes a viernes, de 9 a 14 horas.

sant jordi

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *