Surace i la seu obra a Vinaròs

Vinaròs 1 mins, 51 segs
Mariola Nos Mateu

La Regidoria de Cultura, encapçalada per Marc Albella, va presentar una nova edició de Vinaròs Art Urbà, que es farà durant el mes d’abril, amb la creació del mural dissenyat pel guanyador del concurs, Juanjo Surace, a més de comptar amb una jornada lúdica i inclusiva per al 4 de maig.

El mural ja és una realitat.

Del 13 al 27 d’abril Surace haurà de pintar i enllestir la gran creació que realitzarà a la façana de l’edifici de la Biblioteca Municipal que dona a la plaça dels Horts dels Escribanos. Albella insistia que es tracta d’una proposta molt original que ha sorprès al jurat i que a més tindrà relació amb la lectura i el món de la literatura. En aquest sentit assenyalava que a mesura que l’artista Surace cree l’obra la ciutadania podrà anar descobrint el seu treball.

(PA) REDES SOCIALES

Durant la roda de premsa també ha assistit el regidor en funcions de Política Social, Hugo Romero, per presentar la iniciativa anomenada (PA) REDES SOCIALES, inclosa dintre de Vinaròs Art Urbà. Segons ha explicat “es tracta d’una jornada inclusiva que es farà el 4 de maig amb la participació dels usuaris del CRIS, amb pacients de la unitat de salut mental de l’Hospital Comarcal de Vinaròs, treballadors socials i personal sanitari, que realitzaran un mural a la paret del col·legi de la Misericòrdia que dona tambe a la plaça Horts dels Escribanos”.

D’altra banda, a la jornada també participaran els membres del Club de la Vida que també faran un gran mural a la paret ubicada davant del Centre Municipal de la Tercera Edat, amb la col·laboració de joves artistes de graffitis. El regidor Romero ha insistit “que el 4 de maigserà una dia lúdic, social i sobretot inclusiu on l’art del carrer serà el principal nexe d’unió”. Així mateix, l’Educador Social, Dani Torreblanca, ha remarcat que serà una jornada molt especial amb la idea de crear un espai de trobada social per trencar les barreres dels prejudicis per a demostrar que tots som iguals.

Per la seva banda, el responsable de Vinaròs Art Urbà, Francisco López Chile, assenyalava que la jornada (PA) REDES SOCIALES també inclourà una exhibició de graffitis per part d’una trentena d’artistes locals, música en directe amb l’actuació del discjòquei Dj Fonki Cheff, un taller de composició de lletres de rap que oferirà El Chojin i fins i tot la presència del periodista i presentador del programa de La 2 Ritmo Urbano Francisco, Reyes. Una jornada plena d’activitats que finalitzarà amb exhibicions de balls de Hip Hop i un concert de rap.

Entrades relacionades

2 respostes a “Surace i la seu obra a Vinaròs”

  1. Joaquin ha dit:

    Reconforta el meu cor friki aquesta versió steampunk de la flama de la cultura.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *