Tallers de Graffiti a Sant Jordi

Sant Jordi 1 mins, 13 segs
Mariola Nos Mateu

L’Ajuntament de Sant Jordi, en col·laboració amb l’Associació Cultural L’Escola dels Llibres Vius, ha organitzat una activitat destinada a impulsar la creativitat i la faceta artística de tots aquells que decidisquen participar en la iniciativa. Es tracta de dos tallers teòric-pràctics de Grafiti que s’impartiran els dies 5 i 26 d’abril.
L’encarregat d’impartir els tallers serà l’artista i reconegut grafiter Francisco López Chile, responsable de Vinaròs Art Urbà.
El primer taller tindrà lloc aquest divendres en el centre cívic de la localitat i els assistents podran conéixer els conceptes bàsics per a iniciar-se en el món de l’art urbà. El segon taller, emmarcat en la Setmana Cultural, es durà a terme el dia 26 a la biblioteca municipal.
Els interessats a inscriure’s poden fer-ho en les oficines de l’Ajuntament de Sant Jordi o a través del telèfon 964 49 90 01


Talleres de Graffiti en Sant Jordi

El Ayuntamiento de Sant Jordi, en colaboración con la Asociación Cultural L’Escola dels Llibres Vius, ha organizado una actividad destinada a impulsar la creatividad y la faceta artística de todos aquellos que decidan participar en la iniciativa. Se trata de dos talleres teórico-prácticos de Graffiti que se impartirán los días 5 y 26 de abril.
El encargado de impartir los talleres será el artista y reconocido grafitero Francisco López Chile, responsable de Vinaròs Art Urbà.
El primer taller tendrá lugar este viernes en el centro cívico de la localidad y los asistentes podrán conocer los conceptos básicos para iniciarse en el mundo del arte urbano. El segundo taller, enmarcado en la Semana Cultural, se llevará a cabo el día 26 en la biblioteca municipal.
Los interesados en inscribirse pueden hacerlo en las oficinas del Ayuntamiento de Sant Jordi o a través del teléfono 964 49 90 01

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *