Tallers familiars de tardor del Mucbe

Benicarló 1 mins, 4 segs
Mariola Nos Mateu

Dones artistes protagonitzen els tallers familiars de tardor del Mucbe

Amb l’objectiu de reconèixer el paper de les dones en el món de l’art, el Mucbe imparteix una sèrie de tallers d’octubre a desembre. Tres artistes contemporànies seran les protagonistes dels diversos tallers: Frida Kahlo, Olga Rozánova i Judy Chicago.

El Mucbe ha programat una sèrie de tallers d’octubre a desembre, adreçats al públic familiar amb xiquets i xiquetes de 2 a 12 anys, per tal de posar en valor el rol de les dones artistes. La idea és que els tallers estiguen inspirats en l’obra de les tres artistes contemporànies que s’han escollit: Frida Kahlo (Surrealisme), Olga Rozánova (Constructivisme) i Judy Chicago (Pop Art).

Així, els tallers començaran aquest dissabte 5 d’octubre amb el taller de màscares mexicanes «Coneixem les Catrines», continuarà amb el de dibuix transparent «Pintem amb cera blanca i aquarel·les» i finalitzarà amb el de collage «Formes i colors».

D’altra banda, durant el mes de novembre es durà a terme el taller de dibuix 3D «El nostre dibuix surt del paper», el de penjolls de plàstic màgic «Frida Kahlo», el de tàngram «Fem un tàngram i creem formes amb ell» i el de retrat «Dibuixem el nostre acompanyant». Al mes de desembre es portarà a terme el taller de penjolls de plàstic màgic «Olga Rozánova».

Els tallers es duran a terme al Mucbe els dissabtes a les 17.00 hores. Les persones interessades han de formalitzar la inscripció telefonant al 964 460 448 o per correu electrònic correu.mucbe@ajuntamentdebenicarlo.org.

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *