TOT CARLES SANTOS. Exposició Caixa Vinaròs.

Fundació Caixa Vinaròs 1 mins, 19 segs
Mariola Nos Mateu

Carles Santos Ventura (Vinaròs, el Baix Maestrat1 de juliol de 1940 – 4 de desembre de 2017)[1]va ser un artista valencià que va començar la carrera com a pianista i que posteriorment es va dedicar a altres disciplines creatives, com la composició musical, l’escultura, la fotografia, la poesia i la dramatúrgia.

Era hereu de l’esperit avantguardista que destil·lava l’obra de Joan Miró i Joan Brossa. De fet, aquests dos artistes catalans li van marcar els inicis de la carrera. El 1967 va comprondre i interpretar el Concert irregular (1967) de Joan Brossa, que es va estrenar a Sant Pau de VençaBarcelona i Nova York per commemorar el 75è aniversari del naixement de Joan Miró. La poètica surrealista de Joan Brossa i la plàstica simbòlica de Joan Miró van influir molt en la concepció escènica i la creació musical de Carles Santos.

“Un dia Brossa em va dir: “Toques molt bé el piano, però i ara què?.
La pregunta va ser mortal”

https://ca.wikipedia.org/wiki/Carles_Santos_Ventura

Respecte a La Fundació Caixa Vinaròs, és una institució cultural dependent de l’entitat bancària Caixa Rural Vinaròs.

Constituïda l’abril del 2000, el seu objectiu primordial és organitzar tot tipus d’actes tendents a la promoció cultural.

La Fundació Caixa Vinaròs, realitza les seues activitats utilitzant les infraestructures de què disposa: Espai d’Art i Sala d’Actes, sense oblidar les diferents actuacions realitzades en altres punts de la nostra ciutat.

A partir del 25 de gener de 2010 la Fundació ha traslladat les seues activitats a la nova seu ubicada a l’antiga Casa Membrillera del carrer Socors, 64 de Vinaròs

Entrades relacionades

Una resposta a “TOT CARLES SANTOS. Exposició Caixa Vinaròs.”

  1. […] TOT CARLES SANTOS. Exposició Caixa Vinaròs. […]

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *