Vicent Usó premi Ciutat d’Alzira de Novel·la

Notícies 1 mins, 7 segs
Mariola Nos Mateu

Vicent Usó premi el Ciutat d’Alzira de Novel·la 2019

El reconegut escriptor Vicent Usó és el guanyador del XXXI Premi de Novel·la Ciutat d’Alzira amb No sabràs el teu nom. El XXV Premi Europeu de Divulgació Científica Estudi General ha sigut per a Pere Puigdomènech per Exploracions pel planeta del menjar; el XXI Premi d’Assaig Mancomunitat de la Ribera Alta, l’ha guanyat Juli Capilla per Ars Libri, i el XIV Premi de Poesia Ibn Hafaja ha distingit Joan Deusa per Camelot o la poesia social.

Vicent Usó
Guanyadors dels premis Sant Jordi, nit de Santa Llúcia. Fotos dels guanyadors. Lluís Anton Baulenas, premi Sant Jordi. Sebastià Alzamora, premi Carles Riba de poesia. Victor Alexandre, premi Mercè Rodoreda. Vicent Usó, finalista premi Sant Jordi

Tal com ja es va fer públic, el guardonat amb el XIV Premi de Teatre Ciutat d’Alzira Palanca i Roca ha sigut Carles Alberola, per Perquè t’estime, que si no…; Rosa Maria Colom ha merescut el XXIV Premi Fundació Bancaixa de Narrativa Juvenil per Coppelius; Francesc Gisbert, autor d’El campament d’Aniràs i no Tornaràs, ha estat guardonat amb el XXIV Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre i, per últim, el IV Premi Internacional d’Àlbum Il·lustrat Enric Solbes Consorci Ribera i Valldigna ha estat per a l’il·lustrador Canizales, amb Monstruo Verde. El jurat, a més a més, ha decidit nominar com a finalistes d’aquesta categoria Blai Senabre i Anna Font per l’obra La cabra Serafina.

A aquesta edició s’havien presentat vora 200 originals que optaven a una dotació global de 66.000 €.

Entrades relacionades

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *